Политика на ползване на материали на списанието

Условия за ползване на публикувани материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии:

  1. Всички публикувани материали в секция: “Новини”, “Изложения”, “Мода”, “Стандарти” и “Книги” на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии се допускат за публикуване в интернет пространството и в социалните мрежи само с активен линк към tok-bg.org.

 

  1. Публикуваните статии или част от тях, информационни или рекламни материали, които са публикувани в електронното издание – секция “Списание” НЕ могат да бъдат помествани или публикувани без писменото разрешение на изданието. За целта е необходимо да изпратите запитване на емейл: redaktor@tok-bg.org.

 

  1. Всички снимки, лога, банери, схеми, таблици, графики и др. изображения, които се публикуват в материалите на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии със сайт tok-bg.org са обект на авторски права.

***Информацията, съдържаща се в този сайт, е само за информационни цели. Той не е предназначен като конкретен правен съвет и не трябва да се приема като такъв. Всички връзки, които са предоставени на този сайт се предоставят само за ваше удобство и полза. Създателите на сайта-редакционният екип  не носят отговорност по какъвто и да е начин за каквито и да е преки, косвени, специални, случайни или последващи щети, загуби или разходи, произтичащи от използването на сайта – www.tok-bg.org.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©