BALTIC FASHION & TEXTILE 2017

BALTIC FASHION & TEXTILE 2017

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

XXVI Международен панаир за мода, текстил и иновации BALTIC FASHION & TEXTILE 2017 ще се проведе от 19 октомври до  21 октомври 2017 г. в изложбен и конгресен център LITEXPO във Вилнюс, Литва.

Раздели на панаира:

  • Представяне на Модни и търговски марки-колекции;
  • Разнообразие на видове готово облекло по предназначение: горно и връхно;
  • Военно облекло-униформа;
  • Кожени изделия –облекло, обувки, чанти и аксесоари;
  • Детска мода; модни тенденции спортно облекло;
  • Текстил, домашен текстил, суровини – текстил;
  • Оборудване и иновации;
  • Private Label – шиене на дрехи под STM (шиене на дрехи по поръчка).

На панаира  BALTIC FASHION & TEXTILE 2017 може да се включите все още с участие-представяне на вашите иновативни продукти в областта на текстила, модния дизайн и конфекцията.

Всички условия за участие и формуляр:

http://baltictextile.eu/vilnius/en/participate/participation-conditions

Онлайн формуляр за кандидатстване:

http://baltictextile.eu/vilnius/en/register-a-new-participant

Организаторите на панаира предлагат гъвкави възможности  за отдаване под наем на площи на участниците в панаира.

За информация:Тел .: +370 52790339, +370 600 15109; e-mail: info@baltictextile.eu

BALTIC FASHION & TEXTILE 2017 е събитие, на което с вашето участие повишавате ефективността на вашата дейност, място за конкурентен анализ на околната среда, изготвяне на модели и планове, контакти на международно ниво и развитието на иновациите в глобалния свят на текстила и  модата.
Статистика на изложбата 2016 г: 424 участници от 22 държави: Англия, Белгия, Франция, Украйна, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Индия, Китай, Пакистан, Италия, Полша, Португалия и други страни. 10 700 посетители от 24 държави. Ръстът на изложението е 40%.

Enterprise Europe Network е домакин на Търговско-промишлена и занаятчийска камара на Вилнюс-Литва (Vilnius Chamber of Commerce, Industry and Crafts)  и има удоволствието да Ви покани да участвате в Международното брокерско събитие, което ще се проведе по време на XXVI Международен панаир за мода, текстил и иновации BALTIC FASHION & TEXTILE 2017 на 20 октомври 2017 г. във Вилнюс, Литва.
Повече от 10 000 професионални посетители от 24 страни от цял свят ще вземат участие в събитието. То събира на едно място компании от Литва и  европейските страни. Уникална възможност за осъществяване на нови бизнес контакти с потенциални партньори за бъдещо сътрудничество и сключване на договори, както и партньори за съвместен проект; запознаване с нови технологии и нововъведения; нови решения за същестуващи проблеми и обмен на идеи с международни партньори.

Участието в B2B Международното брокерско събитие е безплатно. Участниците на събитието ползват безплатен вход за BALTIC FASHION & TEXTILE 2017.

Регистрацията за събитието е отворена онлайн на:

https://www.b2match.eu/balticfashion2017

Официален сайт на BALTIC FASHION & TEXTILE 2017.

Онлайн списание за ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ е медиен партньор на BALTIC FASHION & TEXTILE 2017