Сватбен център

Сватбен център на Фестивала на модата и красотата 2017

Сватбен център вече е верига от магазини в София, Варна и Асеновград с общото наименование myWedding. Това са най-големите специализирани сватбени магазини в България. Те се отличават с висок професионализъм и коректност. Целта, която си поставят е всеки един клиент да се почувства специален. С голямото си разнообразие от артикули и услуги се стремят да задоволят желанията на всички потърсили консултация при тях.

Всичко необходимо за Вашата сватба от първия до последния детайлбулчински рокли, костюми за младоженци, брачни халки, сватбени покани, сватбени аксесоари. Сватбеният център предлага и официални мъжки и дамски облекла. За цялостната огранизация по Вашето събитие ще се погрижи Сватбена агенция Варна.
Вече повече от 10 години myWedding сбъдва желания и споделя емоции!

Адресът, на който може да откриете Сватбен център myWedding  Варна, ул. „Любен Каравелов“ 3
Фейсбук: www.facebook.com/svatben.center.varna
Интернет адрес: www.svatbencenter.bg

Информацията е предоставена от Fashion.bg

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©