PROVOCATIVE & PLIK

PROVOCATIVE & PLIK представиха модната си колекция на Balkan Fashion Week 2017

PROVOCATIVE & PLIK представиха в перфектна колаборация новите си колекции SS/17 в рамките на най-мащабното модно събитие у нас – Balkan Fashion Week 2017. Първата седмица на модата в световната история, която се проведе в най-голямото кино студио в Източна Европа – Nu Boyana Film Studios.

Пред известни стилисти, критици, байери и фотографи от световната модна индустрия, на декорите на Вечния град, двата вече утвърдени български бранда впечатлиха присъстващите с минималистичен, но запомнящ се и категоричен дизайн.

Индивидуален почерк, перфектни кройки и силуети, уникални материи, които в съвършена симбиоза съчетават стилните дрехи на PROVOCATIVE с колекцията луксозни чанти, бижута и аксесоари на PLIK.

С нестандартен стайлинг и акценти в червено и злато, феерията от елегантни рокли контрастираше с кожени аксесоари в сребро, бронз и метал.

Колаборацията е вдъхновена от смелата, фатална и страстна жена. Дизайнерите залагат на непреходната женственост с дръзка комбинация на коприна и кожа.

Миналогодишната  колаборация на двата бранда бе публикувана в секцията Vogue talents на италианския  VOGUE. Тази година по време на модната седмица техни модели бяха заснети във фотосесия за GQ Italia Magazine и други световни онлайн и печатни издания.

Мариана Микели,  съосновател на MAD MOOD Milan селектира тандема PROVOCATIVE & PLIK  и те ще представят колекцията си на Milan Fashion Week 17.

PLIK – за бранда:

PLIK е бранд за ръчно изработени чанти, бижута и аксесоари от естествена кожа, създадени от дизайнера Владислава Вълкова. Тя пресъздава нейната лична философия за бранд с отношение към всеки един детайл и превръщането на аксесоарите в цялостна лайфстайл концепция.

Всеки PLIK е луксозно притежание, ръчно направен, от естествени кожи, с минималистичен дизайн и ярка идентичност и характер.

Колекцията  бижута PLIK Jewellery, следвайки линията на чантите също пресъздават чисти форми и са перфектното допълнение за цялостна визия.

Това, което прави PLIK изключителен, е фактът че с неговото притежание си подарявате луксозното преживяване да имате PLIK направен специално за вас, отразявайки вашата собствена визия и индивидуалност. Всеки PLIK може да бъде персонализиран с името, инициалите или личното ви послание!

Това,  което предоставяме на нашите клиенти е свободата да изразят себе си и собствения си стил, който никой не може да копира. Това е лично, емоционално и отличително!

Official  facebook pagewww.facebook.com/PLIK.BAGS

Instagramwww.instagram/plik.bags

 PROVOCATIVEза бранда:

PROVOCATIVE е моден бранд с индивидуален стил и идеология, който предлага високо качество и дизайнерски облекла. Основател и дизайнер на бранда е Глория Димитрова.

Чрез комбиниране на модерни кройки и чувствени материи PROVOCATIVE създава дамски облекла, излъчващи ясен изтънчен минимализъм и стремеж към чиста непреходна естетика. Висококачествената изработка е приоритет на марката и клиентите й. Вниманието към детайла, подходящото съчетаване на материи и силуети носи усещане за елегантност и лекота. Дизайнерът вярва , че да изглеждаш привлекателен е въпрос на увереност в себе си, състояние на ума. Да си елегантен не значи да се набиваш на очи, а да се запечатваш в паметта на хората. Във философията на марката е закодирано комфортното усещане и същевременно увереността, която дрехите провокират в човека, който ги облича.

Official facebook page: www.facebook.com/provocative.fashion

Instagram: www.instagram.com/provocative_fashion

Онлайн списание за ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©