Purple 17 by Vicky Jumparova

“Purple 17 by Vicky Jumparova” на Фестивала на Модата и Красотата 2017

“Purple 17 by Vicky Jumparova” е марка за дамски и кучешки дрехи. Създадена е през 2016 г. Собственик на марката и дизайнер на всички модели е моделът Виктория Джумпарова. Засега има само онлайн магазин – “www.purple17.bg“.

Защо “Purple”? Така се казва йоркширският териер на Вики, а и това е любимият цвят на моделката, която дефилираше и работеше активно като модел цели 18 години! А защо “17”? Това пък е щастливото и число, и рожденна дата.

Дрехите на “Purple 17 by Vicky Jumparova” са смели и екстравагантни, каквато е и тя самата. Моделите, които измисля, са изцяло нейно въображение и не следват никакви моментни модни тенденции.

В момента има ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ на абсолютно всички артикули на сайта, и ви предизвикват – ако намерите дреха без намаление, пишете ни, и ще я получите абсолютно безплатно!!!

www.purple17.bg – сайт
+359897913450 – телефон за контакти
vickyjumpy@abv.bg – имейл за вашите въпроси и запитвания
purple 17 by vicky jumparova- facebook страница

Информацията е предоставена от Fashion.bg

 

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©