Елисавета Йорданова

“Приказки в Шевици” (част 1; 2018 г.) е първия по рода си луксозен албум за схеми на шевици, разкриващ един магически свят, в който човек може да загуби представа за времето, онемял от възхита на представените 70 авторски схеми българска бродерия от Елисавета Йорданова.

Изданието е предназначено, както за начинаещи, така и за напреднали майстори, посветени на изкуството на българската везба.

На следния линк,  може да направите вашата заявка:

https://form.jotformeu.com/72722026013342

За Наследството.BG  

Наследството.BG  са един от водещите издатели на луксозни албуми, книги и списания с висока културна стойност за българския народ. Нашата мисия е да:

Спасим, съхраним и популяризираме българското културно наследство. 

Предоставим високо качеството на услугите и продуктите, които предлагаме на достъпна цена.

Направим тези тясно специализирани  познания достъпни за широката публика.

Обединим всички българи, които имат сърце, душа и очи за културните съкровища на нашия народ.

Осъзнаваме, че единствения начин да успеем в това свое начинание е с безкористната подкрепа на всеки един родолюбив българин.

Възстановим изгубените културни съкровища на България и да изтупаме прахта от своето национално самочувствие, защото един народ е толкова голям, колкото големи са културните му постижения.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©