Изложба на плъстени килими

От 16 до 18 декември 2016 г. от 11.00 ч., гр. София, СКЛАДА, ул. Г. Бенковски 11, ет.4 ще се проведе петото издание на КОЛЕДЕН ПАЗАР на български дизайнери и занаятчии.

На 18 декември 2016 г. /неделя-следобед/. LAMBENT -БЪЛГАРСКИ БРАНД ЗА ПЛЪСТЕНИ КИЛИМИ -100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА | 100% ВЪЛНА ще представи на живо първата си концептуална изложба на плъстени килими -ВЪЛНА. ЛЮБОВ. ВДЪХНОВЕНИЕ. За първи път екипът на LAMBENT ще Ви потопи във вълшебния си вълнен свят и ще покаже на живо новите си колекции плъстени килими. Всеки килим ще има специално концептуално представяне.
Подготвили сме Ви още: интерактивна инсталация, която ще ви предизвика да преминете по пътя на вълната (от овцата до студиото на Lambent) и специална видео прожекция “В ателието”, която ще ви пусне зад кулисите на създаването на килимите Lambent.
Екипът на Lambent – Татяна и Нуша – ще споделят за мисията на бранда, дизайна и посланието на всеки от килимите, магията на техниката плъстене, качествата на вълната като материал и още много вдъхновения от “кухнята” на творческия процес за създаване на килимите Lambent. Ще бъде уютно, приятно, вдъхновяващо, изненадващо и вкусно, затова само вземете усмивката си и елате. Ще е щастие да споделим това събитие с вас.
Повече инфо за плъстените килими от сайта на фирмата
*Всеки от килимите на изложбата ще може да бъде поръчан за вашия дом.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.