eCommerce Academy 2017 – конференция за електронна търговия

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Годишната конференция на академията за електронна търговия – eCommerce Academy 2017, която традиционно се превърна в събитие, събиращо гости от цяла България ще се проведе на 25 Февруари 2017 г. от 10.00 ч. в гр. Русе, Канев център.

eCommerce Academy Conference 2017 е второто издание на годишната конференция за електронна търговия. В програмата са включени теми от изключително значение за всеки в сферата на онлайн продажбите. Лекторите са експерти в различни направления на eCommerce бизнеса в България.
Темите, които ще бъдат разгледани са свързани със: „Social маркетинг, който НЕ продава“ – Иво Илиев; „Тайната на финансово успешния онлайн магазин“ – Ангел Тодоров; „Продавай успешно в Румъния“ – Никола Илчев; „eCommerce distribution trends“ – Павел Пенчев; „Правна регламентация на проджабите по интернет на крайни потребители“-Игнат Арсенов; „Cloud решения за вашия онлайн бизнес“ – Емил Парашкевов; „Как да продаваме продуктите, които нашите клиенти наистина искат“ – Кирил Динов; „eCommerce distribution trends“-Павел Пенчев.

Ден преди събитието, на 24 февруари 2017 г. ще се проведат поредица от уъркшопи, в „Канев център’’-Русе.

Записване за участие и допълнителна информация: eCommerce Academy.

eCommerce Academy е проект, който цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес в сферата на електронната търговия в България и региона. Нашата мисия е да създадем общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти и фенове. За повишаването на техните професионални и лични качества, ще организираме периодични семинари, лекции, работилници и работни срещи с видни специалисти в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.