INDEX ™ 17 – Световно изложение за нетъкан текстил

INDEX ™ 17 – СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
INDEX ™ 17 е световно изложение за нетъкан текстил, което ще се проведе от 4 до 7 април 2017 г. в Женева, Швейцария. На изложението ще вземат участие над 650 изложители и 12 500 посетители, като се предоставя уникална възможност на доставчици и клиенти от над 100 страни да се срещнат и научат за иновитивни решения от динамичният свят на нетъкан текстил.
Посетителите и изложителите ще получат информация от първа ръка за най-новите развития на нетъкани текстилни материали и техните иновативни приложения чрез дискусии и уроци. Изложителите ще покажат забележителните функционалните качества на тези гъвкави материали, с водещи в индустрията лектори на предвидените специализирани семинари, като споделят най-новите тенденции и казуси. На семинара темите, които се предвиждат са целеви сектори за нетъкан текстил, геотекстил, транспорт, медицина и здравеопазване.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
За първи път паралелно с INDEX ™ 17 ще се проведе FILTREX™ конференция със специфични сесии за индустрията на филтрация. Всички изложители и посетители на INDEX ™ 17 ще могат свободно да вземат участие без такса.
Регистрацията за INDEX ™ 17 е отворена онлайн: www.index17.org.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.