новини1

БЕБЕМАНИЯ на пазар

„БЕБЕМАНИЯ на пазар” – специализирано изложение за бебешки и детски стоки

Специализираното търговско изложение „БЕБЕМАНИЯ на пазар” с организатор АТСДБ (Асоциация на търговците на стоки за детето в България) ще се проведе от 24 до 26 март 2017 г. в Интер Експо Център-София.

Изложението ще представи стоки и продукти за бебета и деца на различна възраст- играчки, спални комплекти, детска мода, бебешките колички и столчетата за кола, хавлиени изделия от бамбукови влакна-екологични и здрави, бебешко спално бельо с бродерия, слинг др. продукти. Бъдещи и настоящи родители ще имат възможност на това издание за първи път на едно място на „БЕБЕМАНИЯ на пазар” да изберат всичко необходимо за растежа и развитието на своето новородено бебе, аксесоари и продукти, които отговарят на всички стандарти за неговата безопасност и употреба.
Вход свободен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©