PLANET ТЕXTILES 2017 – Годишна среща за устойчивост в текстилния сектор

PLANET ТЕXTILES 2017-ГОДИШНА СРЕЩА ЗА УСТОЙЧИВОСТ В ТЕКСТИЛНИЯТ СЕКТОР
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Planet Текстил 2017 -годишна среща, на която ще се обсъждат “Глобалните екологични проблеми за опазване на околната среда в текстилният сектор”. Срещата ще се състои на 24 май 2017 г. в JW Marriott Hotel, Бангалор-Индия.

Planet Теxtiles 2017 е водещо и независимо в текстилната промишленост събитие, което отново ще бъде организирано съвместно от МСL News & Media, Коалиция за устойчиво облекло с подкрепата на водещи организации и дългогодишният партньор Франкфуртски панаир.

На тазгодишното събитие въпросите на високо равнище ще са относно екологични бизнес модели за текстилното замърсяване с отпадъчни води, химическо управление и опазване на природните ресурси, включително енергията, както и използване на водите. Това са значими въпроси от решаващо значение за растежа в бъдещето на индийската текстилна промишленост, която се развива сравнително бързо и остава под микроскоп за клиенти на облекло, които обмислят да се снабдяват от региона.

“Planet Теxtiles е водеща международна проява за устойчивост в текстилният сектор, защото се обсъждат практическите въпроси и идеи в реално време, затова как глобалната верига за управление може да премине към по-устойчиво бъдеще”, казва Скот Милър, директор бизнес развитие на Коалиция за устойчиво облекло.
На проведеният в Копенхаген Planet Теxtiles през миналата година са присъствали около 450 ръководители от 33 страни и лектори от индустрията, с включени вдъхновяващи презентации от лидерите в индустрията, като по известни марки VF Corporation, Nike, Marks & Spencer, Puma, Gap, Levi Strauss и много др. с осезаеми постигнати резултати. Planet Текстил привлича голям интерес от неправителствени организации и политици.
За да се регистрирате като присъстващ, спонсор или желаете изложбено пространство на Planet Теxtiles 2017, изпратете писмо с подробности на следния емейл – info@mclnews.com.
Записване за участие може да направите на място като MSL на https://www.mclnews.com/events/planet.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.