Благотворителна изложба и уъркшоп рисуване върху текстил – “НАРИСУВАЙ ДОБРОТО” ВЪРХУ…ТЕНИСКА

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА И УЪРКШОП РИСУВАНЕ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ – “НАРИСУВАЙ ДОБРОТО” ВЪРХУ…ТЕНИСКА
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
На 28 май 2017 г. от 13:00 до 21:00 часа в Рубик Арт Център, гр. Варна, бул. „Приморски” №5 ще се проведе Благотворителна изложба и Уъркшоп рисуване върху текстил – “Нарисувай доброто” върху…тениска.
Събитието предоставя уникална възможност да разгледате оригинални пейзажни рисунки, където реални образи и сюжети ще ви поведат към абстрактния свят на доброто, изразено чрез красотата на природата!
Очакваме всички ентусиасти, желаещи да разнообразят ежедневието си с няколко часа прекарани в текстилно творчество, да намерят нови приятели и да прекарат приятно рисувайки върху бяла тениска!
Ще се запознаете с техниките за рисуване върху текстил с които се придава повече артистичност и собствен стил на готовите дрехи. Как се усвояват техниките за рисуване- с лекота и дават възможност за разгръщане на въображението Ви.
Ще можете да сътворите свои уникални аксесоари и дрехи, дори никога да не сте се занимавали с декориране на платове.

Програма:
13:00 ч.Откриване на изложбата
13:10 ч.Уъркшоп рисуване върху текстил – “Нарисувай доброто” върху…тениска
15:00 ч.Провеждане на благотворителен търг на Тениски и Картини
21:00 ч.Закриване на изложбата

С цел добра организация и ограничения брой места за Уъркшоп модула, моля регистрирайте се предварително, като посочите в какво по-точно ще участвате: https://www.eventbrite.com/e/workshop-tickets-33240566429

Изложбата “Нарисувай Доброто” се осъществява чрез Проект ABLE Mentor Варна, Сезон 5. Инициативата е с благотворителна цел, като събраните пари ще бъдат дарени за деца в неравностойно положение и със специални нужди. ЦСРИ на деца със СОП “Радост” ,Фондация “Радост за нашите деца”.

Заповядайте да разгледате изложбата и да участвате в уъркшоп посветени на добра кауза!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.