Дни на ДЕНИМ АМСТЕРДАМ /Amsterdam Denim Days

ДНИ НА ДЕНИМ АМСТЕРДАМ
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
За четвърта поредна година Амстердам отново ще бъде домакин на синия килим на международния известен деним фестивал – ДНИ НА ДЕНИМ АМСТЕРДАМ /Amsterdam Denim Days от 17 до 23 април 2017 г. във Westergasfabriekterrein.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Amsterdam Denim Days 2017 отново ще популязира бъдещето на деним производството и вече, като утвърден нов център за глобалната деним индустрия ще има възможност под едно крило да покаже- технологичните процеси на деним с интерактивни екрани и работилници; еднодневна деним дискусия за иновации и потенциал на деним устойчивост с цел насочване мениджъри на високо ниво и дизайнери с преглед на производството на деним чрез устойчив обектив от полето към потребителите; изложба и павилионии; известни марки като Tommy Hilfiger Denim, Calvin Klein Jeans, Nudie Jeans Co., Lee, Kings и още много други компании ще участват с колекции и представяне на своите тенденции.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Amsterdam Denim Days 2017 е подходящ за всички, които обичат изделията от деним, колекционери, млади и бъдещи дизайнери, търговци на дребно и занаятчии.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.