Нова глобална мрежа в сектор “АБСОРБИРАЩА ХИГИЕНА”

НОВА ГЛОБАЛНА МРЕЖА В СЕКТОР АБСОРБИРАЩА ХИГИЕНА
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
AHP (Absorbent Hygiene Products) Global, световна мрежа от 10 хигиенни асоциации проведе среща за първи път в Женева-Швейцария преди INDEX 2017 /най-голямата изложба за нетъкан текстил в света/, на която обсъди настоящите предизвикателства в хигиената индустрия и възможностите за сътрудничество.
AHP Global е новосъздадена глобална мрежа от индустриални асоциации, представляващи АБСОРБИРАЩА ХИГИЕНА, която предоставя и е платформа за обмен на информация и ресурси. По инициатива на EDANA, международната асоциация за нетъкани текстилни материали и свързаните с нея индустрии, мрежата обединява 10 национални и международни индустриални асоциации, представляващи производители на абсорбиращи хигиенни продукти. Заедно с членовете на мрежата представляват производители на бебешки пелени, тампони, тампони и продукти за инконтиненция за възрастни, обхващащи по-голяма част от световните пазари. В допълнение към международните организации като EDANA и INDA и регионални асоциации като CASIC, представляващи Латинска Америка, мрежата обединява национални асоциации от Китай, Франция, Япония, Русия, Турция, Обединеното кралство и Съединените щати.
Пиер Конрат, директор “Външни отношения и устойчивост” в EDANA, коментира: “В контекста на световните вериги за доставки и изключително бързо за еволюцията на политиките и пазарните тенденции, е съвсем естествено асоциациите на индустрията, които подкрепят този сектор да се обединят. Да се възползват максимално от възможностите и да развиват своите решения. Надявам се мрежата да даде възможност за много проекти, които в противен случай не биха били възможни и да допринесат за по-голяма последователност и предвидима среда за компании, работещи в този сектор.”
Освен че улеснява споделянето на научна и регулаторна информация, AHP Global създава безпрецедентни комбинирани ресурси и експертни познания, открива потенциал за общи и последователни подходи и позиции и подкрепя редовната и ефикасна работа в мрежа между индустриалните асоциации.
AHP Global е отворена за нови членове и сътрудничество.
За допълнителна информация, Пиер Конрат, директор “Външни отношения и устойчивост” в EDANA: е-майл: pierre.conrath@edana.org.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.