новини1

ИНДУСТРИЯ 4.0 – публична сесия

ПУБЛИЧНА СЕСИЯ НА ТЕМА “ИНДУСТРИЯ 4.0”

Сдружение Конфиндустрия България по повод 17-ата Асамблея организира икономически ФОРУМ на тема “Индустрия 4.0 ” на 12 май 2017 г. от 14.00 ч. в София Хотел Балкан. Почетен гост на публичната сесия е председателя на Конфиндустрия – Винченцо Боча.
Industria 4.0
На форума ще се дискутират въпроси за промишленост 4.0 – предизвикателства и възможности за по-висока ефективност на предприятията в новата промишлена революция от експерти в областта. Защото днес, не може да не говориш за бизнес и растеж, без да не мислиш за индустрия 4.0. Концепцията на тази нова промишлена революция е много важно да се разбере и използва, това е днешната тенденция за развитие на предприятията и икономиката в глобален мащаб.
Работни езици на срещата – български и италиански език. Участието е безплатно!
За да потвърдите Вашето участие е необходимо да изпратите имейл на адрес: segreteria@confindustriabulgaria.bg или да се обадите на тел. 00359 2 8901420.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©