ПГЛП „РАЙНА КНЯГИНЯ” – дни на отворени врати

ДНИ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ „РАЙНА КНЯГИНЯ”
Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня” – Хасково /ПГЛП/ с ДНИ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ за бъдещи кандидат-гимназисти на 5 май 2017 г. от 13.30 ч.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
С вашето посещение ще получите информация защо да изберете ПГЛП „Райна Княгиня”, как да кандидатствате – необходими документи, коя специалност и форма на обучение да изберете и защо ПГЛП „Райна Княгиня” град Хасково?
Ще имате възможност да видите и да се запознаете отблизо за цялото предстоящо обучение, както и да пробвате заедно с настоящите гимназисти, как се създава модна индустрия/конструиране, моделиране, технология, организация на шиене и др. процеси/, както и да посетите специалния кабинет по Моден дизайн и накрая да си тръгнете красиви.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
ПГЛП „Райна Княгиня” е гимназия с над 80 – годишна история. Основната цел на гимназията е гарантиране на качествено професионално образование и обучение, съобразено с нуждите на пазара на труда и новите тенденции с членството на страната ни в Европейския съюз. Наследило добрите традиции на миналото, днес гимназията предлага модерно и качествено европейско образование.
ПГЛП „Райна Княгиня” организира ежегодни и традиционни събития, участва в конкурси и работи в тясно сътрудничество с други гимназии от цялата страна. Поддържа високо качество на ефективност на цялостния образователен процес и високи професионални умения и знания по различните специалности.