Technology4Business

Technology4Business – конференция, която събира на едно място хората, интересуващи се от тенденциите в бизнеса
Българска търговско-промишлена палата /БТПП/ Ви кани да се присъедините към Technology4Business – събитието, което представя най-новите технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса.
Мероприятието ще се проведе на 18 май 2017г. в град Варна.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Technology4Business e конференция, която събира на едно място хората, интересуващи се от тенденциите в бизнеса. Успешните фирми се нуждаят от лесен начин за управление на данните си, за да не губят излишно време, което могат да използват за успешното си развитие. По време на събитието ще бъдат представени ползите за една компания от внедряването на нова ERP система, начините по които най-лесно и ефективно да бъдат управлявани документи, облачни бизнес решения, както и други успешни практики в областта.
Добре дошли са ИТ мениджъри, управители, финансови директори, търговски директори, маркетинг директори и ръководители на отдели, мотивирани хора, които се интересуват от бизнес решенията, необходими за една компания.
Събитието се осъществява с подкрепата на световния лидер за облачни услуги Oracle, Konika Minolta, предлагаща автоматизация на всички офис задачи и Sis Technology, лидер сред производителите на ритейл и бизнес софтуер в България.
Участието в конференцията не изисква заплащане. Необходимо е да се регистрирате през on-line формата, която се намира в интернет страницата на събитието или да се свържете с нас на e-mail: betina@innovationcenter.tech или телефон: +359 896 88 09 37.
Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Technology4Business, както и останалите ни проекти Business Booster, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии