Изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”

ИЗЛОЖЕНИЕ „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”

Българска търговско-промишлена палата организира девето издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” от 12 до 21 май 2017 г.в гр. София – ЦУМ, Северен вход – партер.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
В изложението ще вземат участие над 45 фирми – производители и търговци, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, стоки за бита и други.
70 % от участниците са малки фирми.
По браншове фирмите, които ще участват са разпределени:-козметика – 15 %; храни и напитки – 15 %; бижутерия и сувенири – 5 %; конфекция, трикотажни и кожени изделия – 65 %.
На тазгодишното издание на изложението ще присъстват малки фирми, като някои от тях нямат магазини в София и изложението е единствения начин потребители да закупят от техните продукти. Потребителите ще могат да закупят разнообразие от стоки.
По време на изложението фирмите увеличават до 50 % ръстът на своите продажби затова „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”. Ще бъдат представени най-новите модели облекла за летния сезон на атрактивни цени, по време на изложението участниците ще направят намаления на своите продукти.
Специално за любителите на натуралните продукти ще бъдат представени фирми с био храни и напитки, билкова и натурална козметика.
Нова марка българска козметика ще презентира продукти със 100% натурално розово масло – собствено производство, добито от розоварната на компанията в Казанлък.
Традиционни участници са фирми предлагащи различни лечебни продукти. Горди сме, че наш участник от козметичния сектор взе награда в категория “Иновации за по-добро качество на живот”.
Търговското изложение „Доверете се на българското”:
 Събира на едно място само български производители и търговци;
 Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;
 Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.
На изложение ще има томбола с атрактивни награди, предоставени от изложителите.
Работно време на изложението – от 10.00 до 19.00 ч.
Вход: Свободен