Международен панаир за кожи KASTORIA

Международен панаир за кожи KASTORIA

ОБЯВЕН като един от най-успешните в историята на организацията, на 4-7 май 2017 г. в Международен изложбен център Кастория се проведе 42-рият Международен панаир за кожи KASTORIA. На изложението участваха 115 изложители, от които 80% водещи гръцки компании и 20% – от Италия, Турция, Финландия и Сърбия на 13 000 кв. м. изложбено пространство.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Международният панаир за кожи KASTORIA за пореден път показа многообразие от продукти – палта и облекло, до обувки и аксесоари. С красота, блясък и лукс, оригинални и иновативни модни кожени предложения, тенденции и водещи модели от кожения свят за зимния сезон 2017/2018 онагледиха четиридневната изложба.
Международният изложбен център Кастория бе превърнат в истински мултикултурен кръстопът, където народите и расите бяха събрани в топлите прегръдки на кожата. Това е най-големия център, който се провежда за производство на кожи в западния свят.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Резултатът от новите колекции, вдъхновени от истински уникални кожени творения в западна Македония бяха великолепно представени за първи път в уникална гала-галерия “Fashion Show” на открито на площад “Долто” в Кастория, историческия център на града.Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Стотици посетители от най-значими пазари за кожи в света (1128 посетители от 32 държави) доказаха, че изложението всъщност е събитие с международен обхват, защото през тези четири дни са направени значителни търговски сделки.
Организираното паралелно събитие по време на панаира “Работилница за обработка на кожи за млади дизайнери”, предостави на младежите да се потопят в изкуството на кожаро-кожухарската промишленост, заедно с обувната промишленост, както и да научат за тайните и целомъдрието, да вложат ентусиазъм и изработят сами с този “луксозен материал”-кожата, бъдещите си дизайнерски концепции и решения.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
От 3 до 5 ноември 2017 г. ще се проведе втори Фестивал за пазаруване на кожени изделия-2nd Fur Shopping Festival на дребно в Международен изложбен център Кастория. В началото на зимния сезон, това е едно мащабно място, на което потребителите могат да намерят кожени облекла и обувки на разумни цени, а дори и аксесоари с разнообразна гама от продукти за кожа под един покрив.
Най-големите ПРОИЗВОДИТЕЛИ на кожаро-кожухарската индустрия от Кастория и Сятиста ще бъдат там, предлагайки на клиентите най-качествени продукти на най-добрите цени по целия свят.
Извън изложбените помещения ще ви очакват магазини, които ще покажат кожухарски изделия и кожи със специален етикет.
2nd Fur Shopping Festival се организира от от Асоциация “The Prophet Elias” и Международен търговски панаир HELEXPO-Солун.