новини

Ревю на студенти от НБУ – “Модна инсталация”

“Модна инсталация” – ревю на студенти от НБУ

Студенти от 2-ри и 3-и курс, БП „Мода“ ще представят своите семестриални задачи и проекти, изпълнени и реализирани под ръководството на преподавателите по мода в ревю “Модна инсталация” на 19 май 2017 г. в изисканото пространство на „Vogue Vision Academy”, гр. София, ул. „6 септември“ 55А от 19.00 ч.
Модна инсталация
За пореден път ще бъде изпълнено с артистичен дух и студентски артистични работи.
Младите хора ще покажат в учебните си задачи как претворяват в колекция усета си за красота, стил и мода.
В пространството ще бъде подредена и изложба на осветителни тела. Участници в изложбата на дизайнерски произведения ще бъдат студенти от БП „Интериорен дизайн“, които ще покажат резултатите си от проведения в Нов Български Университет уъркшоп на известният дизайнер Николай Табаков. В изложбата ще има артистични осветителни тела, проектирани и изпълнени от младите дизайнери под ръководството на визуалният артист, доказал се в областта на интериорния дизайн.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©