Тренинги за жени, заети в текстилния бранш

Тренинг за работещи момичета – 3 умения за успех

     Ние, жените имаме склонността непрекъснато да се доказваме. За нас целта е да постигаме съвършенство във всичко, с което се захванем и сме склонни да омаловажаваме усилията си, да отдаваме успеха на външна помощ. Но в повечето случаи успехът идва не при най-компетентния, а при най-уверения. А ние нямаме достатъчно увереност – да си извоюваме правилното място, да поискаме повишение на заплатата, да вземе това, което ние се полага:
• Жените са 51% от населението в България, но
• Заемат само 44% от мениджърски позиции
• В 43 Народно събрание имахме Едва 22% или точно 46 жени от общо 240 депутати
• Поне два пъти по-малко са жените с над 1000 лева месечни чисти доходи от труд в сравнение с мъжете в България.
Ние жените трябва да се замислим как и дали се справяме успешно, да поставим под въпрос някои наши убеждения и пристъпим уверено към работата си и личния си живот, убедени, че в наши ръце са резултатите, към които се стремим и за които мечтаем.
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Създадохме този курс за работещи момичета, защото искаме да помогнем с малко допълнително познание за успех. Курсът е базиран на най-новите изследвания на невробиологията и психологията относно разликите между мъжете и жените, които влияят на тяхното поведение. Помага на жените да осъзнаят грешките, които допускат от гледна точка на бизнес свят, в който все още доминират мъжете и да ги избягват, както и да оползотворят своите предимства. Опитът на водещите на тренинга като жени с мъжки професии също ще бъде с радост споделен. Не на последно място смятаме освен да сме полезни, също и да се забавляваме заедно и да обменим опит.

Модул 1: Презентирай убедително – вече се проведе, изключително успешно в средата на май. Участваха 9 дами с различни професии, които споделиха:

„Дойдох при вас неуверена и със страх какво правя аз тук. Тръгнах си с повече уважение към себе си, респект и с мисълта, че мога. Просто трябва да вярваме в собствените си способности. Обстановката е приятелска, зареждаща те с нови сили да искаш повече от живота и да гониш по високи цели поставени от теб самия. Благодаря че ви срещнах и продължавайте да давате на хората позитивизма и оптимизма с който вие сте успели.” Райна

„Изключително ползотворни три дни изпълнени с полезна информация, упражнения и положителни емоции. Много е приятно когато срещнеш съмишленици по пътя на личното си самоусъвършенстване, а Валя и Любов ни показаха посоката по изключително професионален начин.» Цветелина

Предстоящи тренинги:

Модул 2: Продавай успешно
Как да печелим доверие и постигаме резултати
Визията на тренинга е да помогне за изграждането на правилен емоционален подход към търговската работа, който защитава и дава самочувствие. В резултат участничките ще се научат да прилагат техники за успешна комуникация и ще отработят техники за аргументиране, убеждаване и преодоляване на възражения.
Тренингът е с практическа насоченост и има за цел да представи техники за успешни продажби. Заедно ще дадем отговори на въпросите: какво представлява продажбения цикъл от гледна точка на клиента; как да водим клиента към вземане на решение за покупка; какви техники и тактики да прилагаме на всеки един етап, така че да увеличаваме продажбите и да създаваме дългосрочни партньорски взаимоотношения.
Прочети повече

Модул 3: Лидерът, който се стремим да бъдем
Как влияем, вдъхновяваме и водим смело
Тренингът е създаден за жени, които искат да усъвършенстват своите лидерски качества и самоувереност. Целта е да се въоръжим с амбиция и умения, с които решително да заемаме високи позиции и да ръководим екипи, задачи и процеси с твърдост и енергичност.
Визията на тренинга е да представи на участничките различни видове поведения и техники, с които да постигат целите си на работното място. Ще покажем как да изразявате желанията и намеренията си честно, твърдо и по подходящ начин, за да получавате това, което искаме без да засягате правата или достойнството на другите.
Прочети повече

Тренери:
Валя Данкова: Обучител с 10 години опит в провеждането на интерактивни тренинги на възрастни. Сертифициран преподавател на възрастни. Магистър по бизнес администрация с опит в: бизнес-към бизнес маркетиг и продажби, външна търговия, управление. Опит както в сферата на търговската презентация, така и в презентиране пред по-голяма публика на национални и международни конференции, включително и работа с медии и провеждане на прес-конференции.
Любов Кирилова: Дългогодишен опит в изграждане и ръководене на екипи (над 15 години), с доказани лидерски качества, допринесли за развитието и мотивирането на служителите да постигат целите. Магистър по международни икономически отношения с опит в областта на телекомуникациите: мобилни, фиксирани и интернет услуги и ИТ решения за финансови и търговски институции. Ръководила проекти в областта на Маркетинга; Продажби и дистрибуция, Ценообразуване, Бизнес планиране и развитие; Създаване и управление на продуктово портфолио.