„Градски ритъм” – годишно ревю на студентите от ВСУ

„Градски ритъм” – годишно ревю на студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата”

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

На 2 юни 2017 г. ще се проведе годишно модно  ревю на студенти  от програма „Мода и мениджмънт в модата” на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” на тема „Градски ритъм”  в гр. Варна-Клуб „Студио 21” централно фоайе на бул. „8 Приморски полк” 115, от 19.00 ч.

Емоционално естетизиране на градската среда във форми и цвят – една провокация предизвикала въображението на младите дизайнери, едно модно шоу за всеки, който е изкушен от модата и изкуствата в „Градски ритъм”.
В създадените нови модни проекти те се опитват да уловят пулса на времето в разнообразните образи на модерния град, в неговите разнолики динамични състояния – от индустриални звуци до градска многолюдност, цветни развлечения и подвижност в търсене на хармонични природни пристани.

„Градски ритъм” е дизайнерски проект създаден с въображението на модерните творчески личности от новия век. Той е изследване на големия град и пулсиращото сърце на живота в него, в търсене на индивидуалност и изява на личния стил като ценност. Изграждане и представяне на личността в многообразието от възможности вплетени в съвременния ландшафт – колаборация от история и модерна битност.
В традиционното годишно модно ревю ще се включат студентите от първи до четвърти курс от бакалавърската програма „Мода и мениджмънт в модата”, както и студенти от магистърската програма „Моден стайлинг” на ВСУ „Черноризец Храбър”. Зрителите ще видят повече от 50 уникални модни реализации, експеримент от материя и колорит вплетени в артистични интерпретации създадени в духовно-интелектуалния ритъм на съвременния град.
Потърсете положителните градски емоции!
Студенти и преподаватели Ви канят на поредната тяхна модна изява „Градски ритъм”.