Нов лейбъл бански костюми “SUN DIVA Swimwear”

Нов лейбъл бански костюми  “SUN DIVA Swimwear

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

По време на дизайнерското събитие “underwater mood”  на 20 юни 2017 г. ще бъде специално представен   нов лейбъл бански костюми “SUN DIVA Swimwear” в шоурум  на ИВАН АСЕН 22-София, ул. Иван Асен II. 22, етаж 1 от 19.00 ч.
Създател на линията е Диана Захариева, съосновател на един от най-атрактивните родни сайтове за мода и лайфстайл – www.fashioninside.bg. На прага на лятото Диана дебютира с капсулна колекция от 3 изключително класически модела. Те носят онзи фин заряд на непреходната винтидж  елегантност, която не се влияе от сезони и тенденции. Изработени в България от фин италиански текстил и висококачествени аксесоари, банските костюми прилепват комфортно по тялото като втора кожа.
Колекцията на “Sun Diva” е вдъхновена от италианската и френска ривиера – каменисти плажове, раирани чадъри, шампанско, dolce vita, както и непреходната женска красота на класическите европейски актриси.
Усетете “на живо” крайбрежната атмосфера в шоурума на ИВАН АСЕН 22, където можете да се подготвите перфектно – и най-стилно- за предстоящото морско летуване!

Очакваме Ви на концептуално  дизайнерска платформа на чаша пенливо вино!