Международен конкурс за иновативни композитни технологии

Международен конкурс за иновативни композитни технологии

Startup Booster 2018

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Международният конкурс в областта на композитите Startup Booster 2018 – Париж, Франция е отворен за кандидатстване до 17 декември 2017 г.  Програмата е отворена за предприемачи с иновативен проект, малки и средни предприятия или старши предприемачи, включително е предназначен и за академични учени, които искат да се срещнат със световните лидери в производството на композитни материали, за да ги приведат на следващо  ниво.

На 8 март 2018 г. десет фирми ще бъдат избрани от експертно жури и водещи от индустрията JEC World. Те ще могат да се възползват и от силен бизнес пакет, който  включва три дни в шоуто в Startup Booster Village и участие в менторски сесии с експерти от индустрията, включително Airbus и Daimler, основните партньори на Startup Booster за втора година.

Иновациите ще бъдат в следните две категории:

Процес:

  • Дизайн; производство и дигитализация / индустрия 4.0;

Продукти:

  • Нови композитни материали, включително хибридни материали, био-снабдяване и интелигентни композити; Нови приложения и пазари за композитни материали.

Конкурсът Startup Booster е програма, обслужваща композитната индустрия. Нейната мисия е да подкрепя и поддържа развитието на композитните материали чрез популяризиране и демонстриране на потенциала във всички възможни приложения. Уникална възможност за стартиращите фирми.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Повече информация и за кандидатстване на: http://www.jeccomposites.com/.

 

Онлайн списание за ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ