Chevalier – шведски производител на ловно облекло

Chevalier – шведски производител на ловно облекло

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Модната индустрия  по всяко време се разраства и  развива непрекъснато, с бърз обрат и високо качество. За да се справи с нарастващите изисквания компанията Chevalier приложи в производството си на ловно облекло софтуерното решение  на  Gerber Technology, YuniquePLM® Cloud.

Chevalier е шведски производител на ловно облекло от 1950 г. до днес. Продуктите са висококачествени и направени от качествена и истинска майсторка изработка. Днес те разработват и проектират непрекъснато нови продукти ловно облекло за да отговарят на всички изисквания и предпочитания, както за класическите, така и за модерните ловци.

“Едно от най-големите предизвикателства на Chevalier е придобиването на собственост върху цялата информация, свързана с продуктите им”, казва Бил Брюстър, ген. мениджър, корпоративни софтуерни решения за Gerber Technology. “С YuniquePLM Cloud, всички дати могат да бъдат централизирани и лесно да се споделят с доставчиците”.

С помощта  на софтуерната система  YuniquePLM Cloud  се намалява  сложността на ежедневните операции при работа на Chevalier и в същото време позволява  по-плавен работен поток  и повече комуникация при  всяка стъпка от процеса. Опростеното споделяне на информация с доставчиците допринася за по-висока ефективност и по-бърза производителност.

YuniquePLM Cloud е цялата система, от която се нуждае всеки  бизнес, защото позволява да останеш на върха на нарастващите нужди и да се интегрира бизнеса  на пазара във времето.
Софтуерът YuniquePLM, базирано абонаментно решение, гъвкава и мащабирана инфраструктура на информационните технологии, която е идеална за всяка модна фирма. YuniquePLM Cloud е първата PLM система за производството на облекло и се предлага като SaaS. Той рационализира дизайна и развитието, като помага на потребителите да получат продуктите, които са подходящи за пускане на пазара по-рано.  YuniquePLM се интегрира безпроблемно със  софтуера AccuMark® на Гербер CAD и софтуера Adobe.

Gerber Technology, предоставя водещи в отрасъла софтуерни и автоматизирани решения, които помагат на производителите на облекло и индустриалните клиенти да подобрят процесите на производство и проектиране, както и да управляват и се свързват по-ефективно по веригата за доставки, от разработването и производството на продуктите до търговията на дребно и крайния потребител. Gerber Technology обслужва 78 000 клиенти в 130 страни, включително повече от 100 компании Fortune 500 в областта на облеклото  и аксесоари, дом и свободно време, транспорт, опаковки и др. Компанията разработва и произвежда своите продукти от различни места в САЩ и Канада и има допълнителни производствени възможности в Китай.