AMSilk GmbH с ново членство

Индустриалният  доставчик на синтетични  копринени биополимери AMSilk GmbH  с ново членство

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

 AMSilk GmbH, първата в света  индустриален доставчик на синтетични  копринени биополимери със седалище в Планег, Германия е приет като нов член на козметичните приложения и Технологична (CAT) специализирана група от SEPAWA e.V.

Понастоящем специализираната група има 11 членове от Международна химическа, козметична и почистваща промишленост , включително добре известни компании  като  BASF, Henkel, Covestro и   Dr. Straetmans  (компания на Evonik Group).

Членовете на CAT Specialist Group обменят непрекъснато  най-новата информация за козметика, нейните  формулировки, съставки и приложения.

Благодарение на придобитите доходи в SEPAWA CAT-Specialist Group компанията AMSilk засилва и установява нови и ценни  контакти с лидери в отрасъла за иновативни  разработки.

Най-новите си продукти AMSilk ще представи  на тазгодишния годишен конгрес на SEPAWA, който ще се проведе  от 18 до 20 октомври 2017 г. в Берлин.

За SEPAWA e.V.

 SEPAWA e.V. е независима специализирана асоциация на производителите на парфюми, в която членуват лични и корпоративни членове. SEPAWA e.V. е комуникационна платформа за професионалисти от бранша, насърчаване на университетския сектор и  интердисциплинарен обмен между теория и практика. www.sepawa.de

 За AMSilk GmbH

AMSilk GmbH е първата в света  индустриален доставчик на синтетични  копринени биополимери  със седалище в Планег близо до град Мюнхен, Германия.  Устойчиво произведен  чрез използване на патентован биотехнологичен процес AMSilk биополимер с висока производителност и имат уникални функционални свойства на природния продукт, като се основават на органичен материал с висока производителност  и може да се използва многократно и по–различни начини, включително  в медицински или технически продукти, както и козметични съставки.

AMSilk биополимер с висока производителност се разпространява  под формата на Silkbeads (микрочастици), SilkGel (хидрогел) или Biosteel®влакна. Те в момента се използват в покрития за медицински  технологични продукти в текстилната промишленост и като съставка в козметични продукти. www.amsilk.com

  www.amsilk.com