Фотоконкурс – С Разлог в сърцето

ФОТОКОНКУРС ПО ПОВОД 60-ГОДИШНИНАТА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ГР. РАЗЛОГ

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ГР. РАЗЛОГ ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС ПО ПОВОД 60-ГОДИШНИНАТА ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

„С Разлог в сърцето’’ е темата на фотоконкурса, в който могат да се включат както професионалисти, така и любители фотографи. Снимките трябва да са авторски и да съдържат стари сгради, паметници на културата и исторически места в община Разлог. Всеки фотограф има право на участие само с една снимка, като тя трябва да бъде придружена с кратко описание на кирилица.

Срокът за предаване на снимките по зададената тема е 4 септември 2017 г.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят своите фотографии на email: адрес im_razlog@abv.bg, на Facebook страницата на музея: Исторически музей – Разлог или  да донесете на електронен носител на място.

Снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на музея и въз основа на открито гласуване с харесвания ще бъдат избрани победителите. На 15 септември 2017 г. първите трима ще бъдат наградени в музея.

Извън конкурса могат да бъдат изпращани и стари снимки-дарение от семейния албум – на обекти, места, хора и събития, които според вас смятате, че са  исторически важни в района. Снимките трябва да бъдат във формат .jpg  и с минимална резолюция 3000×4500 pix на 100 dpi.

Анелия Дункина