Анализ на цветовете за пролет/лято 2019

Списание за анализ на цветовете за пролет/лято 2019

Color Analysis – S/S 2019

Color Solutions International (CSI), която е член на DyStar Singapore Pte. Ltd., Сингапур, производител на спомагателни вещества и бои за текстил, пусна на пазара Color Analysis S/S 2019 – Списание за анализ на цветовете за пролет/лято 2019.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Списанието представя:  прогнози на тенденциите в CSI; информация за глобални тенденции на цветовата палитра в световен мащаб; прогноза и акценти  за ключови цветове, които ще бъдат най-подходящи за предстоящите сезони. Списанието, включва широка сезонна цветна гама от приблизително 9 000 цвята CSI и е предназначено в услуга на дизайнерите, предлагайки им голям избор на цветове  за предстоящите сезони.

Цветовата палитра освен в издание се предлага и като памучни промазки, продавани на пръстен.
Всички продукти на CSI се произвеждат с висококачествени екологични DyStar оцветители.

CSI и DyStar поддържат известни марки, търговци на дребно и техните бизнес партньори от началния етап на разработка до производство. Екипът от експерти на CSI и DyStar работи заедно и подпомага своите клиенти при разработването на цветове при процес на боядисване, консултира и проверява за качеството, с цел постигане на най-добри резултати и устойчива мода.

 

Онлайн списание за ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ