Кандидатките за МИС ВАРНА 2017 – специални гости на Dinner in the sky

ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2017 – СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА DINNER IN THE SKY

 

Участничките в конкурса Мис Варна 2017 са в трескава подготовка за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

Претендентки за титлата  бяха сред малцината изпитали емоцията от атракцията Dinner in the sky и  истински се забавляваха по време на престоя си в небето. Това беше като глътка въздух за красавиците на фона на изтощителните ежедневни репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Мол Варна ЕАД – генерален спонсор на конкурса, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях.

Като част от подготвителният етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива,  организирана от екипа на Агенция  VIP Fashion Group  и насочена към ДОМА за МЕДИКО – СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница. Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в Мис Варна – книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са от партньорите на събитието.

  • Списание за текстил, облекло, кожи и технологии