Филц работилница – Направи легло за своя любимец!

Филц работилница – Направи легло (вълнена къщичка) за котка или куче!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Имате скъп любимец, който е част от семейството и искате да го поглезите, като му направите собственоръчно и с любов легло, кошничка или къщичка – “пещера”, в която да си почива и да се крие за повече уют. Или може би искате да направите незабравим и уникален подарък на близък човек, който обожава своята котка или куче?

При това вашето произведение ще бъде от естествена материя и то не каква да е, а вълна, която котките обожават!

Затова Ви каня на тази работилница, която ще ви научи как, но и най-вече от нея ще си тръгнете с желания подарък!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Работилницата ще се проведе в гр. София на 27 август 2017г. /неделя/ от 11.00ч. до 17:30ч. с времетраене: 6,5 часа. Цена: 65 лв. Материалите са включени в цената.

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна, или кредитна карта на POS терминал на място.

Може да заплатите и предварително по банков път, за което е необходимо да се свържете с г-жа Светлана Костова за данните за сметката и да ви се издаде фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете се обадeте по телефона!

 За записване, потвърждаване и допълнителна информация: тел. 0887 99 31 66 – Светлана Костова

Носете си непременно две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да отнесете творенията си у дома.

 

За ЛАнААрт

ЛАнААрт, провежда индивидуални  и групови работилници и занимания по филц – фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна. Основател на работилницата е Светлана Костова, която е  художник и дизайнер приложни изкуства и художествен текстил,  един съвременен художник с магистратура по история и икономика, преподавател на свободна практика по плъстене на вълна (филц). Нейната мечта е сбъдната, въпреки времето и пътя, който е трябвало да измине и днес тя е отдадена изцяло на заниманията с изкуство. Работи главно в областта на художествения текстил, а филцът е нейната голяма любов, която й дава необятни възможности и поле за изява. „И макар че вече доста години обучавам желаещите на тази магия, наречена плъстене на вълна, все още се чувствам като развълнувана ученичка, която открива това невероятно изкуство! “ – казва Светлана Костова.

Събитието във фейсбук: 

https://www.facebook.com/events/1707974609507789/?context=create&previousaction=create&ref=5&page_id_source=319420315821&sid_create=4073428798&action_history=[%7B%22surface%22%3A%22create_dialog%22%2C%22mechanism%22%3A%22page_create_dialog%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&has_source=1