новини

Обяви за работа в BATTIBALENO

ОБЯВА ЗА РАБОТА В BATTIBALENО

Поради разширяване на производството Фирма „Трейд ин Прогрес”  търси да назначи за следните позиции:

Опитни шивачки без възрастови ограничения.
Кандидатите за работа задължително трябва да могат да шият на права машина и на оверлог. Уменията за работа със специализираните машини ще се счита за предимство. От желаещите кандидати за обявената позиция се изисква добра комуникативност и умения за работа в екип.
Цехът е оборудван с висок клас шевни машини. Работната среда е тиха и спокойна с ръководител на високо професионално ниво, който винаги помага и ръководи производствения процес.
Ако можете да шиете, но се съмнявате в уменията си и имате базово ниво, по етапно в процеса на работа ще бъдете обучени до по-високо професионално ниво, за което от вас се изисква воля, трудолюбивост и търпение. Работните места,  които предлагаме са без ограничение за момента.
Ние предлагаме: конкурентно заплащане, обвързано с резултатите от труда, трудов договор и осигуровки, в близост до спирка на метро. Работно време: от 8:30 до 17:30 ч.
Моля, изпращайте вашата автобиография на e-mail: info@rila-style.com.

Опитна професионална крояч/ка с опит в производството на облекла от текстил и трикотаж. Изисквания към кандидатите:

  • да умеят да работят с гaтер ножица, банцинг;
  • да бъдат организирани, отговорни и да спазват изискванията за качество и трудова дисциплина;
  • да умеят да работят в екип.

Ние предлагаме: конкурентно заплащане обвързано с резултатите от труда, трудов договор и осигуровки,  в близост до спирка на метро. Работно време: от 8:30 до 17:30 ч. Моля, изпращайте вашата автобиография на e-mail: info@rila-style.com.

Опитни професионални гладач/ки за междинно и крайно гладене при производство на дрехи от лек текстил и трико. Нашите изисквания са опит в бранша, бързина и сръчност.

Ние предлагаме: конкурентно заплащане обвързано с резултатите от труда, трудов договор и осигуровки, в близост до спирка на метро. Работно време: от 8:30 до 17:30 ч. Моля, изпращайте вашата автобиография на e-mail: info@rila-style.com.

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©