KappAhl представя колекция с  устойчиви материали

KappAhl представя колекция с  устойчиви материали

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Звезди, галактика, обем, извивки с изпъкналост: с цялото това отражение KappAhl показва своята есенна тенденция  в ограничено издание, която е направена само от устойчиви материали. “Тази колекция е истинска мода-напред с устойчиви материали “, казва Maria Segergren, заместник-председател на асортимент и дизайн на KappAhl.

На 31 октомври 2017 г. KappAhl ще представи второто издание на своята лимитирана колекция, която се подчертава със силен външен вид, вдъхновение от космоса, привличаща вниманието с обем и изпъкналост, отразяващ “собствените модни амбиции, които вървят напред”.  Колекцията включва рокля с дигитален печат, блуза с висока яка, пола на волани,  трикотажна рокля – облекло, което може да бъде съчетано тенденционно  и модерно със силует. Цялата колекция е изработена от устойчиви материали, основно от рециклиран полиестер.

Лимитираната  колекция на KappAhl, която е направена изцяло от устойчиви материали е инспирирана от  пространството и звездите, както в моделите, така и в цветовата схема. Колекцията съдържа по-тъмна основа, която е подчертана от сини и бели нюанси, създавайки динамични контрасти и привличейки погледа.

KappAhl  Лимитираната  колекция ще бъде на разположение в ограничен брой в избрани магазини и онлайн от 31 октомври 2017 г.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

 За KappAhl

KappAhl, основана през 1953 г. в Гьотеборг, Швеция и е една от водещите северни модни вериги с близо 370 магазина в Швеция, Норвегия, Финландия и Полша, както и Shop Online. Нашата мисия е да предложим на нашите клиенти собствен дизайн с богат избор. Повече от половината ни асортимент притежава етикет за устойчивост.

KappAhl е регистрирана в  Nasdaq (фондова борса) Стокхолм от 2006 г. насам.

www.kappahl.com