Texfusion&The London Print Design Fair

Texfusion&The London Print Design Fair

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Около 150 международни изложители и повече от 2 500 посетители се очакват на октомврийското издание на Texfusion&The London Print Design Fair, които ще се проведат паралелно от 31 октомври до 1 ноември 2017 г. в Лондон-Бизнес център за дизайн.

 Texfusion е най-голямото международно изложение за текстил в Обединеното кралство, което включва технически тъкани, домашен текстил и облекло.

Опитът от последните 2 години на изданието показва, че комбинацията от двата панаира е увеличил  посещаемостта в резултат на “кръстосаните” сектори.

The London Print Design Fair е увеличил броя на своите печатни студия с нови изложители, които са предимно от чужбина (около 80%). TLPDF e най-добрата платформа  за контакт, на която взимат  участие британски и европейски студия и се представят водещите в бранша дизайнерски решения и проекти.

Fashion Fabrics & Accessories, потвърждава своята водеща позиция в рамките на изданието, като се очакват около 80 изложители. Има значително увеличение от 10% през март 2017 г. с изложители от Великобритания, Турция, Южна Корея, Китай, САЩ, Индия, Тайван, Румъния, Германия, Хонконг, Италия и Бразилия.

Поръчайте вашия билет онлайн за изложенията на:

www.texfusion.co.uk или www.thelondonprintdesignfair.co.uk