Klopman със стратегическо партньорство на южнокорейския пазар

Klopman  със стратегическо партньорство на южнокорейския пазар

 Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Klopman International, водещ производител на технически тъкани за работно облекло в Европа, и Taihan Textile, един от водещите производители на текстил в Южна Корея, обявиха стратегическо партньорство, което е насочено към по-ефективно навлизане на азиатския пазар, и по-специално на Южна Корея.

Taihan Textile е производител  на текстил,  която е създадена преди повече от 50 години,  регистрирана на фондовата борса в Seoul и ще бъде изключителен дистрибутор на Klopman в Корея за защитни тъкани за облекло на водещата гама от портфолиото на Klopman.
Това партньорство ще бъде насочено и към разширяване в други страни през следващите години, включително Китай, Япония и останалата част от Азия. Според компанията качеството на продуктите на Klopman, заедно с познанията на TaiHan Textile за южнокорейския пазар са основните предимства на партньорство, което ще предложи високотехнологични продукти и ще задоволи всички нужди на клиентите.
“Съюзът с фирма, която има толкова голяма традиция и качество като Taihan е  фундаментална стъпка в стратегията за укрепване на Klopman на азиатския пазар. Тъй като нашата компания е силно насочена към износа, ние вярваме, че правилните партньорства в други страни могат да дадат възможност за бързо разширяване на бизнеса “, каза Alfonso Marra, изпълнителен директор на Klopman CEO.

Правилно партньорство

“Южна Корея е много интересен пазар, поради многото си индустрии и услуги, които изискват тъканите за работно облекло да са с високи стандарти за защита, каквито са в западните страни.  Klopman може напълно да отговори на тези изисквания. Нашата широка гама от продукти и нашите изчерпателни сертификати ни позволяват да посрещнем ефективно предизвикателствата във всяка страна; ние с нетърпение очакваме да представим нашето портфолио в други азиатски страни с неоценимия си опит на нашия нов партньор.”

План за глобално разширение

Главният изпълнителен директор Alfonso Marra наскоро стартира глобален план за разширяване, в който компанията има търговски офиси в Дюселдорф, Лион, Москва, Бос (Швеция), Дубай и Банкок, като открива друг производствен обект в Джакарта, с цел да служи директно на пазара.

За Klopman International

Klopman е европейски лидер в производството и маркетинга  на технически тъкани за работно облекло в продължение на 50 години с три бизнес области, посветени на различните области на приложение: работно облекло, защитно облекло и корпоративно облекло.
Компанията е първата, която въвежда употребата на полиестер/памук, като придобива една трета от европейския пазар в някои отрасли и произвежда тъкани в над 100 стила и различни цветови нюанси. Klopman разполага със седалище и производствена площадка в Frosinone, Италия, със завод с площ от 70 000 кв. метра, годишно производство от 40 милиона метра тъкани и оборот от 120 милиона евро.

www.klopman.com