Оптимум ООД се представиха на BALTIC FASHION & TEXTILE 2017

Българската текстилна компания Оптимум ООД представиха своите текстилни услуги  на BALTIC FASHION & TEXTILE 2017

 Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

На Международния панаир за мода, текстил и иновации BALTIC FASHION & TEXTILE 2017 във Вилнюс, Литва, който се проведе от 19 до 21 октомври 2017 г. българската текстилна агенция Оптимум ООД представи своите услуги  за  промишлено пране – омекотяване, стоун уош, избелване и специални ефекти за дънки; промишлено багрене –  директно, реактивно, студено, батик и други;  доставка на етикети за текстилната индустрия – тъкани етикети, печатани етикети, картонени, кожени, силиконови и други.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Оптимум ООД е лидер в боядисването и работи в съответствие с екологичните разпоредби на ЕС за безопасност и опазване на околната среда. Експертът на химиците им позволява да боядисват всички видове дрехи – от сложни рокли и органични бебешки дрехи до бельо. Компанията Optimum също така е специализирана в индустриалното измиване на продуктите за облекло – ензимно измиване, измиване на камък и др. Поръчките за промишлени перални се обработват с италианско оборудване и швейцарски химикали, гарантиращи фино качество на довършителните работи.

И тази година на традиционното издание, което се проведе в изложбен и конгресен център LITEXPO за 26 ти път на международно ниво бяха представени иновациите в глобалния свят на текстила и  модата.