Евтим Милошев – „Професия „продуцент“ – умения, талант и предприемачески дух”

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

КАТЕДРА „ИЗКУСТВА”

Ви кани да присъствате на

ПУБЛИЧНАТА ЛЕКЦИЯ

на Евтим Милошев

„Професия „продуцент“ – умения, талант и предприемачески дух”

20 ноември (понеделник) 2017г., 14.00 часа,

Зала 3 на Учебно-спортния комплекс на ВСУ „Черноризец Храбър“

С публичната лекция на собственика и изпълнителен директор на продуцентска къща “ДРИЙМ ТИЙМ ПРАДАКШЪНС” АД ще бъде дадено началото на обучението в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство”.

В рамките на лекцията Евтим Милошев ще запознае широката аудитория с професията на продуцента и нужните знания, умения и талант.

За тайните на успешните продукции и телевизионни сериали, за търпението и тежестта на славата ще чуете от първо лице от един от най-успешните продуценти у нас.

 Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Евтим Милошев започва кариерата си като репортер в студентска програма “Ку-Ку”. През годините е бил продуцент на “Хайде на бас”, “Шоуто на Слави”, “Вот на доверие”, “Красавицата и отличникът”, “Комиците”, три сезона на “Сървайвър”, Операция “Слава”, “Урок по родолюбие”, “Нека говорят с Росен Петров”. Бил е радиоводещ в БНР, програма “Христо Ботев” и Дарик радио, както и главен редактор на в.“Софийски имоти”.

През 2006 година заедно с Любомир Нейков основава „Дрийм Тийм Прадакшънс” АД. Компанията е продуцент на най-рейтинговото предаване по BTV – “Комиците”, както и на най-хитовият комедиен сериал в българския национален ефир – “Столичани в повече”, който отбелязва рекордна гледаемост, достигайки 2.2 милиона зрители на епизод. За 8-годишната си история компанията е натрупала опит и с продуциране на предаванията „Нека говорят”, пет сезона на един от най-успешните риалити формати в света – Сървайвър”, специализираните предавания „Операция Слава”, „Урок по Родолюбие” и “Българските следи”. Освен с телевизионни проекти, Дрийм Тийм Прадакшънс успешно е реализирала и пет национални турнета на Комиците и театрални проекти, като илюзионния спектакъл „Магията на Ненчо”, който се играе на сцената на театър Българска армия и “Скакалци” на Ст. Л. Костов на сцената на Държавен сатиричен театър.

От тази учебна година Евтим Милошев ще бъде водещ преподавател в магистърската програма по дисциплината „Продуцентство“.