Как да представим творбите си онлайн сами и да продаваме

Как да представим творбите си онлайн сами и да продаваме

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

На 11 януари 2018 г. ще се проведе семинар на тема “Как да представим  творбите си онлайн сами и да продавамеСъбитието е подходящо за творци, които имат желание да представят и продават изкуството си онлайн. По време на събитието ще се запознаете с някои от най-популярните онлайн галерии, в които можете да презентирате творбите си безплатно и как да конфигурирате собствените си минигалерии в тях,  как да използвате социалните медии за популяризиране на творчеството си, какви са изискванията относно снимките на творбите … и още много полезна информация.

Семинарът ще се води от Гергана Дееничина – творец и онлайн маркетинг консултант, създател на инициативата “Малкият бизнес – онлайн”.

Цената за участие е 19.00 лв. при записване и плащане до 12 декември 2017 г. и 35.00 лв. след тази дата. За записване и възможни начини на плащане, моля последвайте следния линк:

https://goo.gl/1ULkwu

Ако имате конкретни въпроси, които бихте искали да засегнем по време на събитието или в лична консултация, ще очаквам да ги споделите :).