Терапевтични облекла, които подобряват здравето 

   Терапевтични облекла, които подобряват здравето           Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Under Armor e компания за спортни облекла и започна новото си сътрудничество с Redwave Global, която е посветена на новите технологии за здравето на потребителя със специален акцент върху съня.

Под името Athlete Recovery Sleepwear с технологията на Far Infrared, който е поставен отпечатан от вътрешната страна на продукта помага на тялото да се възстанови по-бързо и да насърчава за по-добър сън. Също така с помощта на отпечатъка от вътрешната страна на спортното облекло спортистите се  възстановяват по-бързо, защото се използва силата на Far Infrared.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Снимков материал: Under Armor

 “Възползвайки се от физиологичните предимства на Far Infrared,  ние създаваме терапевтично облекло, с което може да се подобри здравето, тъй като то не се износва и същевременно прави възстановяването на общите усилия по-бързо, по-лесно и по-ефективно “, казва д-р Алан Латън, председател на Комитета по технологиите на Управителния съвет.

Компаниите са направили върхови резултати с най-съвременната система за сън в света, която всъщност възстановява тялото ви, докато си почивате.

Капсулната колекция, която се предлага, включва мъжки пижами, панталони за жени, ризи и къси панталони, които са достъпни на www.underarmour.com.