Mi-Môh-онлайн португалска марка за обувки

Mi-Môh-онлайн португалска марка за обувки

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Нова португалска марка за обувки с името Mi-Môh се фокусира върху космополитните жени, които са страстни и търсят изтънчени ексцентрични обувки, изпълнени с романтика, стъпка към любовта и нежността за нашите крака.

Наименованието, което създателите на марката избират не е случайна. Думата “mimo” се използва от португалците за ласки и именно, с това те искат да се отличават и ценят  от другите марки за обувки.  Обувките на марката Mi-Môh се предлагат само онлайн и са подходящи за различно време за всички съвременни жени.

Първата колекция е разнообразна, предлагат се набор от 25 модела-сандали, ботуши, маратонки, ботуши и мокасини, както и бляскави обувки за събития, поразителни обувки за ежедневна употреба, практични маратонки, пълни с индивидуалност за най-обикновените моменти.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Фирмената политика на Mi-Môh е да има добра връзка в момента, когато един клиент започне да навигира в онлайн магазина за търсене на модели, задоволяване потребностите на клиента до получаване на поръчката.

В момента е налична онлайн марката за доставка в Португалия, няколко европейски страни, САЩ, Канада, Бразилия, Ангола и Мозамбик – https://mi-moh.com/

През първата година от своята дейност, марката ще предложи 5% от продажбите на приходи за благотворителност.