Къща на Шапките гостува в Къщата на София

Къща на Шапките гостува в Къщата на София

Ирина Сардарева – Къща на Шапките гостува в Къщата на София на 13 декември 2017 г. кв. Лозенец, ул. Миджур 12. Организаторите Ви канят на едно вълнуващо матине, предизвиквайки и да преоткрием нашата женственост  „Усещане за жена“!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Приятна музика, чай, кафе и онези женски разговори за роли, цветове и форми, в които Ирина Сардарева ще ни разкрива тайните на нейния успешен път и на перфектната визия с шапка. Когато на улицата видите истински щастлива жена, с прекрасна шапка на главата, знайте, че тя със сигурност е направена от Ирина Сардарева. Защото шапките, които Ирина прави, не са само аксесоар. Те допълват излъчването, не скриват – показват ярката индивидуалност, която всяка жена носи в себе си. И най-важното – носят щастие на своята притежателка!

Ако и вие искате да изпитате това усещане, заповядайте на „Усещане за жена“. Ще можете да се видите в десетки роли и да приемете много различни образи – защото слагайки шапка, вие приемате роля. Трябва само да решите дали сте готова да я изиграете!
По време на матинето ще имате възможност да си закупите шапката, с която сте се харесали.
Вход за участие: 25 лв. – в таксата влизат топли и студени напитки и сладки изкушения.
Необходимо е предварително записване на емейл: arthousesofia@gmail.com
или на лично съобщение на фейсбук страницата www.facebook.com/SofiaLifeStyleHouse.