Живописна изложба “Мартеници” – 2018

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Регионална   Занаятчийска   Камара -Пловдив Ви  кани  на откриване на  най- живописната и красива изложба, “Мартеници” – 2018 г.  на 19 февруари 2018 г., от 18.00ч., град Пловдив, ул.„Д-р Вълкович” 3 на 1– ви етаж.

Малката Галерия ЗАНАЯТИ в Пловдив, три години  беше център за организиране изложби на ковано желязо, керамика, текстил, бижута и други ръчно изработени изделия. Тя има вече нов дом, но на същия адрес.

Новото пространство на Галерия “ЗАНАЯТИ”, което ще бъде открито е над старото помещение на галерията/това е част от предверието и заседателната зала на офиса на Регионална занаятчийска камара. След едномесечен ремонт, с ентусиазъм и вяра, че никога не трябва да изоставяме  мечтите си, беше превърнато в малка, скромна, но симпатична галерия.

Каним всички, които искат да се порадват, на пъстрата изложба “Мартеници” – 2018 г., да бъдат наши гости, като помогнат, новото пространство на Галерия “Занаяти”, бързо да стане популярно, сред пловдивчани и гостите на Пловдив.

Ще очакваме, да бъдете с нас в този малък, но много важен  за нас празник!