Модно авеню „The Day After Tomorrow”

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

15 момичета и 15 момчета, завършващи тази година средното си образование, влязоха в ролята на модели и дефилираха на модното авеню „The Day After Tomorrow”.  Те дефилираха на модно авеню в Канев център-Русе на 19 февруари 2018 г.

Абитуриентите представиха колекции дамски и мъжки официални облекла с класически и нетрадиционни кройки. Събитието бе организирано в партньорство с хотел „Теодора Палас” и салони за красота – Нина Йорданова.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

В модното изложение участваха 37 фирми – както модни къщи, така и сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Членове на студентските клубове на Русенския университет помагаха на абитуриентите да се ориентират в различните специалности, по които се извършва обучение във висшето училище. Те показаха и част от своите разработки – роботи, автомобили и дронове.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

По време на тричасовото ревю бяха раздадени десетки награди за абитуриенти и младоженци, предоставени от фирмите-участници.

 

Русенски университет “Ангел Кънчев