Бални рокли 2018 – тенденции

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Абитуриентските баловете 2018 вече са на дневен ред. Всички зрелостнички са се впуснали в търсене на перфектна рокля. А българските дизайнери вече представиха своите виждания за идеалната бална рокля. Скъпи абитуриентки, има няколко основни неща, които трябва да вземете предвид при избора на тоалет: на първо място, това е силуетът – той трябва да е изцяло съобразен с вашата фигура, след него идва материята, която също се избира на база вашата фигура и накрая е цветът – според кожата и аксесоарите трябва да съобразите нюанса на роклята. Представяме ви основните тенденции, които се оформиха при балните рокли за сезон 2018.
Силуетът русалка – този тип кройка продължава да е сред актуалните, като е обогатен с детайли като пера в долната част и изрязани гърбове.
Дантелата – кралица при материите – и през 2018 много от дизайнерите залагат на дантелата в тоалетите – женствена, нежна и изключително ефектна.
Комбинация от бюстие и пола – за тази, които обичат екстравагантното – ако не можете да се спрете на рокля, то комбинацията от бюстие и пола е перфектния избор за вас. Може да са в един тон или в различни цветове. Дизайнерите предлагат голямо разнообразие от комбинации и варианти, сигурни сме, че ще откриете вашата.
Къса рокля – за дамите, които искат да акцентират на краката, сред тенденциите са и късите рокли – дължината е над колене, без големи деколтета и голи рамене, моделите изцяло акцентират върху краката, Предложенията са в актуалните сребристи и златисти нюанси, силуетите са чисти, материите – богати.
Рокля тип принцеса – всяка абитуриентка мечтае да се види с такава рокля и модните гурута знаят това. Във всяка колекция можете да видите роклите с разкроена обемна долна част, която напомня на приказните герои. Материите са предимно шифон, тюл и дантела, като роклите са с множество детайли като пайети, скъпоценни камъни и бродерии.
Ние ви очертахме рамките, сега вие сте на ход! Изберете роклята, която ви кара да се чувствате специална.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

 Информацията ни бе предоставена от Агенция “Глори” и Fashion.bg