Bloom and Spring – дебютната колекция на новия български лейбъл CSC

Ако и на вас ви се иска да замените зимната сивота с много цветове, разхожда ви се из разцъфтяващи градини или пък вече стягате куфара за по-далечни, топли дестинации, отваряме за вас широко вратите на ИВАН АСЕН 22, където в пролетния ни шоурум от 16-27 март 2018 г. Ви очаква дебютната колекция Bloom & Spring – перфектното въведение в новия сезон!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Нейни автори са едни от най-активните дизайнери от екипа на шоурума Александър Гергинов („Ham & Eggs“) и Наталия Живкова („Jar & Jam”), които решават да обединят своите виждания за съвременна, непретенциозна, носима градска мода, създавайки съвместния лейбъл CSC – conceptual sporty chic. Новата българска марка съчетава еклектични елементи, характерни за различни ежедневни стилове, като по този начин създава една елегантна визия, допълнена същевременно от задължителен комфорт при носене. Важна част от стила на марката е добре премереният и рафиниран детайл.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Пилотната колекция пролет-лято 2018 „Bloom & Spring“ на CSC е вдъхновена от романтиката по време на пътуването. Далечни дестинации и нотка на носталгия като при миграция на птици допълват усещането за лекота и наслада, които изпитваме по време на нашата лятна ваканция. Визуално темата е обогатена и от задължителните за сезона флорални мотиви. Те подсилват усещането за свобода и хармония в забързания град. Колекцията е една пролетна глътка въздух за младите и динамични хора.

Урбанистичният вид на облеклата се дължи на естествени материали като актуалния за предстоящия сезон лен, комфортния памук и вискозата, както и на водоустойчиви синтетични материи. Важна част от визията създават и авторските щампи, които призовават за „отлитане“ и взимане на заслужената от натовареното ежедневие почивка.

Цветовете в колекцията отговарят на градската среда, но от друга страна се свързват в хармония със свободата на предстоящата ваканция. Бялото и по-тъмният вариант на телесното (“nude”) създават баланс със зеленикавото и графитеното сиво и цвета на черния лен.

Колекцията съдържа дамски и мъжки модели, вписващи се перфектно в съвременната динамика на активния градски човек. Материалите са избрани така, че да отговарят на критериите за комфорт на тялото. Визията е завършена от авторски щампи, присъстващи по различен начин в облеклата.

Откриването е на 16 март 2018 г. от 19. 00 ч. в шоурума на ИВАН АСЕН 22 в гр. София, ул. Иван Асен II. 22, ет.1.

Колекцията може да бъде разглеждана до 27 март 2018 г. вкл. с работно време от понеделник-петък 16.00-20.00 ч., събота и неделя от 14.00-20.00 ч.

 

Моден дизайн: CSC

Фотограф: Минко Минев

Грим и коса: София Ракова

Асистент грим и коса: Велиана Лобошка

Модели: Ванина, Боряна, Виктор