BOSS Womenswear обувки за пролет/лято 2018

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

За слънчевите и топли дни модната марка BOSS  предлага колекция на обувки BOSS Womenswear  за пролет/лято 2018, които могат да се съчетаят  с различни  модели облекло с ярки, ефирни  и пъстри цветове.

Плоските  сандали – идеални обувки за топъл ден, удобни за дългите дни  и имат елегантен вид като се комбинират  с облекло в ярки цветове или с пола на цветни квадрати, светло яке с панталони.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Елегантни сандали с високи токчета, които са изработени от велурена кожа и предават завършващо докосване на облеклото. Те са естетически и поставят точка на съвършенство, на чистота за сезона със съчетанието на  неутрални и координирани цветове.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Стил Mules обувки, които са малко по-покрити: затворени  са при пръстите,  с шикозен летен външен вид. Благодарение на отворената  пета, обувките са комфортни и проветриви. Този стил обувка  е подходящ за офиса,  със своя перфектен външен вид , удивителни  мотиви и фина кожа. Обувките Mules съответстват за различни видове облекло, от рокли до блейзери и панталони.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Сандали тип Мокасини, с блестящ полиран метален детайл и слайдове, изработени от кожа предават на облеклото шикозен стил BOSS усет, като допълват за вашата елегантност за пролет/лято 2018.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Снимков материал: HUGO BOSS