новини

Модна лаборатория: изложба на студентски работи – табла, портфолия, скици, облекла


Департамент „Дизайн” на Нов Български университет  е поканен от „Нотос Галерис” – триетажен магазин в Рингмол, който предлага всички известни марки облекла, да представи бакалавърска програма „Мода” и магистърски програми „Стайлинг” и „Мода и бизнес-стратегии” с ръководители:  доц. Елена Тодорова и Дора Момекова.
От 5 до 19 април 2018 г. може да бъде разгледана изложба от студентски работи – табла, портфолия, скици и облекла в „Нотос Галерис”, в София Ринг мол – ул. „Околовръстен път“ 214. Експозицията ще завърши на 19 април 2018 г. с ревю на млади дизайнери, в което НБУ е поканен да участва с 10 аутфита на свои дипломанти.
След като се запознава с дипломни колекции на наши студенти г-жа Еленор Врацидас, управител на „Нотос Галерис“ и с голям опит в областта на модата, изрази желание да си сътрудничи с програмите на департамент „Дизайн”. Тя за пръв път организира събитието „Модна лаборатория” за подпомагане на млади български марки, а програмите по моден дизайн са специално поканени да се представят там.

Организатори на събитието: „Нотос Галерис“ и департамент „Дизайн”-НБУ.

 НБУ-София

 

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©