Мастър клас “Щастие. Изкуството на щастието в работата.”

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Знаете ли че щастливите хора са по-здрави и живеят по-дълго, а компаниите с щастливи служители са по-производителни и имат по-висока възвръщаемост на капитала.

Кое е най-голямото предизвикателство за мениджърите в днешно време? Голяма част от бизнес лидерите отговарят, че това е способността да сформират успешен екип, да ангажират и мотивират хората в него.

Това е основната причина темата за Щастието на работното място да придобива все по-голяма значимост и да предизвиква нарастващ интерес в бизнес средите в САЩ и Европа.

Следвайки тази тенденция Бимек и Happiness Academy имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание първия по рода си Мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“. Той ще се проведе на 15-ти май в Сатиричен театър „Алеко Константинов”, София. Лектор на обучението ще бъде проф. Радж Рагунатан, който ще гостува за първи път в България.

Радж Рагунатан е професор по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин и води един от най-успешните курсове в платформата за онлайн обучения Coursera. Курсът се нарича „Живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност” и има 200,000 курсисти от буквално всяка страна в света.

Проф. Рагунатан е автор на книгата “Ти си умен, успешен, но дали си ЩАСТЛИВ?”, в която обобщава научните изследвания на водещите фактори, определящи щастието, като предоставя практически препоръки как да постигнем състояние на щастие заедно с личната и професионалната реализация в живота.

Еднодневният мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“ ще премине през два етапа: първи – изясняване на предимствата на това да бъдем щастливи и да имаме щастливи хора в екипа. Във втори етап ще бъдат представени практически съвети и предложения за това как участниците могат да засилят собственото си щастие, както и това на хората около тях. В края на деня, участниците ще имат персонализиран план както за собственото си щастие, така за това как могат да подобрят щастието на екипа си.

Тренингът е изключително подходящ за всички хора във Вашата компания, които управляват екипи.

Предлагаме и пакетни цени за групови билети.

За повече информация: Happiness Academy, www.happinessacademy.eu; Валя Данкова, тел: 0885049557; Любов Кирилова, тел: 0878997998