новини

Фестивал на модата и красотата Варна 2018


Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на Фестивал на Модата и Красотата 2018.

Събитието ще се проведе на 29 и 30 юни 2018 г. в лятната градина на комплекс “Морско Казино” – гр. Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Екипът на агенция Vip Fashion Group  – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела КироваМИС БЪЛГАРИЯ 2016.

В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Моника Драгнева /Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специалният гост– носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011гИва Атанасова.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2018 ще се проведе с подкрепата на МОЛ ВАРНА, CORSET и АЛКАЛНА ВОДА АДВА.

Снимки: Фестивал на Модата и Красотата, 2017 г.

 

  

Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии е медиен партньор на Фестивал на Модата и Красотата 2018

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©