Семинари за модни тенденции

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Семинар „Модни тенденции есен/зима 2019 ‘ЦЕННОСТИ’”

Разглеждаме различните влияния от обществото, които оформят тенденциите за есента и зимата на 2019/2020. Дешифрираме тяхното значение и влияние на търговско и комерсиално ниво върху търсенето на търговските вериги, както и върху онлайн търговците.

Елата с нас на пътуване за изучаване на цветовете на есента и зимата на 2019/2020 с основните цветове за сезона и основните влияния върху продуктовите линии за пазара на дамско облекло.

Бъдете вдъхновени за сезон есен/зима 2019/2020.

8 ноември 2018 г.  от 15.30 до 17.00 ч.
10 ноември
2018 г. от 13.00 до 14.30 ч.
 

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Семинар „Изкуството на прогнозирането за модната индустрия”

Споделяме с Вас основните елементи на проучванията, които дават възможност да се дешифрира какво се случва в света днес и как то ще се превърне в макро тенденции и търговски колекции на магазините и веригите, търгуващи с облекло.

10 ноември 2018 г. от 10.30 до 12.00 ч.

Лектор: Сара Олууд, Творчески директор, The Trend Bunker

Сара Олууд има дългосрочна кариера във вериги магазини, търгуващи с облекло,  както и в луксозните пазари на Европа и САЩ. Позната е с експертното прогнозиране на модните и на пазарните тенденции в света на модата. Сара консултира в областта на стратегията за създаване и налагане на марка, също в областта на дизайна в сферата на модата и продуктовия дизайн.  Тя преподава в колежи изкуството на прогнозирането на тенденциите.

За The Trend Bunker | Онлайн платформа за тенденции в областта на дизайна.

The Trend Bunker проследява, идентифицира, вдъхновява и валидира тенденциите на пазара. Експерти с над 10 години опит в големи модни и лайфстайл корпорации дешифрират тенденциите и тяхното влияние върху търговията и производството на облекло.

Изложители и посетители на специализираното международно изложение за текстилна техника и продукти „ТексТейлърЕкспо 2018“ могат да се възползват от семинарите безплатно.

Можете да заявите вашето желание  за участие на електронна поща: office@textailorexpo.com