Португалски обувни компании участват на MICAM 86

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Португалски обувни компании ще участват на водещият панаир за обувки и аксесоари MICAM 86, който ще се проведе в столицата на модата Милано – Италия от  16 до 19 септември 2018 г.

Над 90 обувни компании ще се обединят на национално ниво на MICAM 86 в Rho Fiera и ще покажат селекция от обувки, предназначени за всички възрасти – едно отражение на тенденции за  2019, дизайн, стил и най-вече удобство.

Португалия, продължава да укрепва присъствието си по целия свят в най-големите и важни професионални изложения, въпреки същественото  внимание,  което вече имат  от страна на държавите като Германия, Испания, Франция и Италия. Тази година португалските обувни компании правят основна  инвестиция на два стратегически пазара: Япония и САЩ.

Участието им в MICAM е част от промоционалната стратегия, определена от APICCAPS и AICEP, с подкрепата на Програма COMPETE 2020, която има за цел да допринесе  за укрепване  и затвърдяване на португалската обувна индустрия  на външни пазари.

От началото на тази година приблизително 200 фирми от обувният сектор участват в мега промоционални програми на световен мащаб, което е резултат и принос на около 60 и това се дължи именно на представянето им в специализирани  международни форуми.

Снимка: 15201 Industria de Calçado©

Тук, може да видите Тенденции при обувките 2019:

 

Стефка Нейкова – онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии-България

 Online magazine for Textile, Clothing, Leather and Technology is a Media Partner  an MICAM 86  for Bulgaria